30.8.07

FESTA MAJOR DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

Aquest divendres 31 d'agost s'inicia la Festa Major de Santa Perpètua de Mogoda. Aquest any la presència dels companys i les companyes d'ICV és especialment important després de l'aliança entre el PSC, ERC i CiU per fer fora del govern i de l'alcaldia a ICV que la mantenia des del 1979 i que va guanyar en vots i regidors/es les darreres eleccions municipals. En aquestes circumstàncies l'estand d'ICV, situat a la mateixa Rambla al costat de l'embalat, ha de ser un èxit de participació. Aquests quatre dies de Festa Major seran un bon marc per relacionar-se amb la ciutadania, explicar-lis el que ha passat i demanar la mobilització del nostre electorat per recuperar el més aviat possible aquesta alcaldia emblemàtica. Caldrà explicar a la ciutadania que el nou govern el primer que ha fet és incrementar els alliberats polítics, els càrrecs de confiança i promoure una "caça de bruixes" contra treballadors/es municipals que identifiquen com a propers a ICV, tota una mostra que indica clarament que aquest nou govern municipal no defensa els interessos de la ciutadania i el projecte de ciutat, sinó que es basa en un mer repartiment de cadires i sous i així complir la seva obsesió històrica de fer fora a ICV de l'alcaldia. Crec que els companys/es de Santa Perpètua agrairan molt la nostra presència a la caseta de la Festa Major. Esteu convidats/des !!!.

21.8.07

Joan Herrera, bon diputat, bon candidat

Les properes eleccions generals han de significar un pas endavant pel projecte ecosocialista que representa ICV. Però una cosa és tenir un objectiu i una altra fer-lo realitat. Per això crec que tota l'organització ha de comptar amb un pla de promoció del que amb tota probabilitat serà el nostre cap de llista per Barcelona, el Joan Herrera. Ha estat descaradament d'esquerres, ha demostrat una àmplia capacitat de treball, de plantejar propostes i de comunicar de forma planera. Té un alt nivell de coneixement per part de la ciutadania i una puntuació força alta. Però això encara pot millorar molt si ens hi dediquem a fons. Si no recordo malament el Joan Herrera, sense ser el principal lider d'ICV és conegut per més del 40% de la ciutadania, i la seva puntuació en moltes ocasions ha superat el 5, que avui en dia per un polític és molt.
El balanç de la feina feta és molt bo i imprescindible, el programa que puguem fer per les eleccions és important, el conjunt de la llista electoral també ho és. Però ja sabem que el cap de llista és qui sintetitza la proposta política de cara als mitjans de comunicació i a la ciutadania en general. Estic plenament convençut que l'increment de ciutadans/es que coneguin al Joan Herrera, la feina feta, i el projecte de futur que presentarem serà vital per incrementar el resultat electoral, no sols a Barcelona sinó al conjunt de Catalunya.